FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/09/2015

La Pujada al Montsià, Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya per equips

Curses per Muntanya

El Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya per equips de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) es celebra el proper dissabte 26 de setembre, emmarcada en la 9a Pujada al Montsià “Memorial Francesc Bort”. La prova, organitzada per l’Agrupació Excursionista d’Alcanar, té caràcter seminocturn i també és puntuable per al 8è Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre.

La cursa té un recorregut de 28 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.350 metres. La població d’Alcanar, a 56 metres d’alçada sobre el nivell del mar, és el punt de sortida i arribada. El punt més alt que assoleix el circuit és de 765 metres, al pas del cim de la Torreta, a la Serra del Montsià.

Els equips han d’estar formats per un mínim de tres corredors i un màxim de deu amb, com a mínim, una noia. Cada entitat adherida a la FEEC només pot participar amb un equip i ha de comunicar la seva composició fins a 48 hores d’abans de la prova. Les inscripcions continuen obertes, fins al proper 23 de setembre.