FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 04/09/2019

La Psoritrail Nordic Walking porta una vintenta de marxaires a l’Alta Ribagorça

Alta Ribagorça Marxa nòrdica

L’Alta Ribagorça ha estat protagonista de l’última Marxa Nòrdica del Circuit Català de la FEEC. La Psoritrail Nordic Walking ha aplegat una vintena de participants el dissabte 31 d’agost, organitzada pel Centre Excursionista Alta Ribagorça.

Deu quilòmetres amb 500 metres de desnivell positiu és el que van haver de recórrer els participants, sortint de la població de Barruera en direcció nord pel marge dret del riu Noguera de Tor, en un terreny gairebé pla durant els primers 4 quilòmetres. Els marxaires van haver de superar el primer ascens fins arribar a la població d’Erill la Vall, des d’on van iniciar un tram de prats i corriols que els conduirà fins al camí de l’aigua. A partir d’aquí el recorregut iniciava l’ascens amb petits descansos planers, resseguint en tot moment el Riu Noguera de Tor. La caminada va finalitzar en una de les fonts emblemàtiques del Balneari de Caldes de Boí.

La propera cita del calendari serà el 21 de setembre amb la Marxa Nòrdica Entorns de Can Torres, organitzada pel Centre Excursionista de Terrassa. Un recorregut de 10 quilòmetres pels entorns de la població del Vallès Occidental.

bendhora