FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 13/10/2021

La primera edició del Pyrenees Mountain Festival es farà a Camprodon

Ripollès Curses per Muntanya Excursionisme Cultura Curses per Muntanya Excursionisme

Els dies 30 i 31 d’octubre Camprodon (Ripollès) acollirà la primera edició del Pyrenees Mountain Festival. L’esdeveniment, organitzat pel Grup de Muntanya de la Vall de Camprodon (GMVC) i l’agència 5Elementravel, amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), té com a objectiu ser un punt de trobada d’excursionistes, corredors i amants de la muntanya.

Durant els dos dies que dura el certamen hi haurà taules rodones, xerrades, sortides i tallers carregats de coneixements diversos en l’àmbit de la muntanya, com poden ser de seguretat, nutrició, fisioteràpia i educació ambiental, entre altres. A més a més, els participants del festival de muntanya podran posar en pràctica els coneixements apresos durant sortides de muntanya a càrrec d’experts.

Entre els ponents i experts que podrem trobar en aquesta primera edició hi seran Pere Rullan, corredor, seleccionador català i coordinador del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC); Josep M. Silvestre, cap de l’Àrea de Seguretat de la FEEC; Iñigo Soteras, metge del SEM i del GRAE i membre del Comitè de Seguretat de la FEEC; i Xavier Sànchez, enginyer de sistemes i membre de l’Àrea de Seguretat de la FEEC.

A banda, durant tot el cap de setmana hi haurà un espai expositiu amb guies de muntanya, informació sobre escoles de trail i equipament esportiu, entre altres.

En paral·lel, en el marc del certamen, es farà una recollida de brossa col·lectiva a la Vall de Camprodon i al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser.