FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/04/2016

La primera edició del festival de senderisme ‘Vall de Boí Trek Festival’, del 10 al 12 de juny

El Patronat de Turisme de la Vall de Boí organitza la Primera edició del Vall de Boí Trek Festival el cap de setmana del 10 al 12 de juny amb la campiona del món de curses d’ultraresistència Núria Picas com a protagonista. Aquest festival forma part del pla d’accions del Grup de Treball de Senderisme que s’ha creat amb els empresaris de la Vall que aposten per una promoció més activa del senderisme a la Vall de Boí.

L’objectiu d’aquest festival és promoure l’ampli ventall d’activitats de senderisme que es poden fer a la vall gràcies als camins rurals de què disposa i el potencial paisatgístic que ofereix el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l’únic Parc Nacional de Catalunya.

El tret de sortida serà el divendres 10 de juny amb la presentació del festival a càrrec de Joan Peralada, alcalde de la Vall de Boí; Núrica Picas, qui apadrina l’esdeveniment, i Mercè Aniz, directora del Parc Nacional d’Aigüestortes.

Dissabte 11 de juny es dedicarà el dia als camins històrics de la Vall de Boí amb activitats per a diferents tipus de públic. També es farà la “Ruta dels 4 pobles” on es podrà córrer amb Núria Picas, a més d’una xerrada amb Oriol Baró, alpinista reconegut a la Vall de Boí i guia de muntanya, i un sopar amb productes de proximitat. Diumenge es dedicarà el dia al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici amb diversos itineraris guiats.

Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden fer a la pàgina web del Vall de Boí Trek Festival, on també es pot consultar tot el programa detallat.