FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/05/2016

La primera edició del CATRaid Adventure Challenge, pura aventura a la Garrotxa

Raids d'esports de muntanya

La comarca de la Garrotxa acull la primera edició del CATRaid Adventure Challenge, organitzat per el Club Excursionista Teià, l’AE Gastant Keks i raidaventura.org, el dissabte 4 de juny. Aquest nou repte per els amants de la natura i l’aventura forma part del calendari d’Opens FEEC de Raids d’Esports de Muntanya 2016.

La base d’operacions de la competició estarà situada a la població de Les Planes d’Hostoles i el seu entorn. Tots els participants del raid tindran l’oportunitat de descobrir aquest racó de la Garrotxa practicant diferents modalitats esportives com la btt, cursa per muntanya, orientació, o rogaining, entre d’altres. Factors com l’estratègia, la correcta elecció del material, alimentació, i el treball en equip seran determinants a l’hora de gaudir al màxim i aconseguir els millors resultats.

Ferran Ballesta i Adrià Vall, directors del CATRaid comenten “el raid neix amb la voluntat de convertir-se en una cita de referència, de qualitat, cuidant tots els detalls per assegurar una autèntica aventura i diversió per a tots els valents que s’atreveixin a desafiar la Garrotxa salvatge”.

El raid disposa de 3 categories. La categoria iniciació està dissenyada especialment per a gent que es vulgui iniciar en aquest esport, amb un nivell d’orientació molt senzill i exigència física baixa. A la categoria aventura, la btt i la cursa per muntanya tenen més de pes, així com la dificultat en l’orientació. Finalment, per als més experimentats, la categoria èlit acumularà més distància i desnivell.