FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/02/2014

La primera cita de la Copa Catalana de Raquetes de Neu, aquest cap de setmana a Núria

Raquetes de neu

El Club Excursionista de Ripoll organitza la primera prova de la 7a Copa Catalana de Raquetes de Neu a la Vall de Núria, el dissabte 16 de febrer. Aquesta competició també puntuarà per al Circuit Català de la mateixa modalitat promogut per la FEEC i que és caracteritza per un conjunt de set proves de caràcter no competitiu. El calendari de competicions de raquetes de neu per aquest any compte amb la col·laboració de les empreses TSL Outdoor i Aeri Newalpin.

competicions raquetes de neu 2014La prova començarà a les 10 hores darrera el santuari de Núria i el recorregut serà d’uns 5 quilòmetres pel Circuit i uns 9 quilòmetres per la Copa Catalana. Per realitzar les proves és aconsellable portar grampons, elements de seguretat de muntanya i roba adequada. Per a participar-hi és necessari estar en possessió de la llicencia federativa (mínim tipus C) de la FEEC 2014, sinó, és podrà tramitar al moment.

Tren cremallera per als participants

L’organització ha reservat un tren cremallera per als participants i acompanyants que sortirà de Queralbs a les 8.30 hores. La cursa inaugura el calendari de la Copa catalana de Raquetes de Neu, el qual consta de quatre proves, on els primers classificats de la general, seran premiats en participar a la Copa d’Europa de Raquetes de Neu 2015.