FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim P. Casadesús
Foto: Quim P. Casadesús

Notícies - 14/12/2020

La pràctica esportiva passa a ser comarcal durant els caps de setmana

Entitats Federats

La Generalitat de Catalunya ha aprovat aquesta ampliació per tal d’esponjar la concentració de persones en espais urbans i alhora facilitar l’accés a determinats serveis no presents en municipis petits durant el cap de setmana. La mobilitat comarcal amplia sensiblement les possibilitats de la pràctica esportiva durant el cap de setmana més enllà del municipi i municipi limítrof, normativa vigent fins ara.

L’aplicació d’aquestes mesures entraran en vigor a partir de les 6 del matí d’aquest dilluns 14 de desembre i s’allargarà, com a mínim, fins al 27 de desembre segons ha publicat el DOGC núm 8293 a la resolució SLT/3268/2020.

Es manté la mateixa normativa pel que fa a la pràctica esportiva en grup a l’aire lliure, que es podrà fer amb grups màxims de 6 persones, excepte si sou federats. La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física no contempla un nombre màxim per a l’esport federat, però es recomana fer-ho amb un grups estables i amb els protocols de seguretat marcats per la FEEC. Els federats podran anar amb grups superiors a 6 persones i sense limitació a fer la seva activitat.

També sense canvis en quan a instal·lacions esportives, com els rocòdroms, que podran obrir amb un aforament màxim del 50% i control d’accés les situades a l’aire lliure, mentre que en les instal·lacions cobertes l’aforament màxim serà del 30% i amb cita prèvia, garantint la ventilació dels espais. No està permès l’ús de vestidors.

L’accés d’usuaris a les instal·lacions es tancarà a les 21h. Els usuaris que romanguin a l’interior de la instal·lació hauran de sortir de la mateixa amb el temps suficient per arribar al seu domicili abans de les 22h i complir d’aquesta manera amb el confinament nocturn decretat.

Les estacions d’esquí que gestiona FGC obriran també a partir d’aquest dilluns 14 de desembre.

PROTOCOLS FEEC