FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: AEC de Reus
Foto: AEC de Reus

Notícies - 10/01/2024

La nova temporada del Repte d’Entitats dobla la seva participació

Alpinisme BTT Esquí de muntanya Excursionisme Entitats

El Repte d’Entitats de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) dobla, gairebé, la seva participació en aquesta nova edició. Després que el passat 31 de desembre finalitzés el període d’inscripció a la iniciativa, 33 equips en formen part. L’any passat, un total de tretze grups van estrenar-se en aquesta proposta de la FEEC, tot superant nou reptes. L’Associació Excursionista Catalunya de Reus va destacar d’entre els participants, atès que va aconseguir formar sis equips.

La temporada 2023-2024, que ja va arrencar al novembre, compta amb catorze entitats diferents que participaran en diverses disciplines. Dels 33 equips, dos d’ells prendran part de totes les especialitats. Pel que fa a l’alpinisme, en seran cinc. Per a la bicicleta de muntanya, tres. Cinc són els equips que s’han apuntat a l’esquí de muntanya. Aquests equips, però, hauran d’esperar a realitzar els reptes, amb motiu de les condicions actuals del terreny. La disciplina més escollida és el senderisme d’adults, que comptarà amb quinze grups. Per acabar, el senderisme familiar incorporarà tres equips.

Un total de 33 equips s’han inscrit aquesta temporada al Repte d’Entitats

El Repte d’Entitats, que va estrenar-se el 2022, té per objectiu incentivar la interacció entre les diferents entitats i clubs excursionistes del país mentre es promocionen disciplines diverses. La novetat d’aquesta edició és la incorporació del senderisme en les especialitats. Des de l’Àrea d’Excursionisme de la Federació es plantejaran quatre reptes de cada modalitat que els grups hauran de superar.

Cal recordar que aquesta proposta de la FEEC no és una activitat competitiva. Tanmateix, és cert que la finalitat és crear, entre els diferents equips que hi participen, una competència sana que els animi i motivi a superar els reptes que s’aniran proposant. Per aquest motiu, i donat que un grup ja ha començat amb els desafiaments, a partir d’aquesta setmana podrà consultar-se la classificació provisional al web de la FEEC.