FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Refugi de Certascan nevat i practicant d'Esquí de Muntanya Foto: Refugi Certascan
Refugi de Certascan nevat i practicant d'Esquí de Muntanya Foto: Refugi Certascan

Notícies - 23/01/2023

La nova central de reserves de refugis de la FEEC ja està operativa

Refugis

Des d’aquest dilluns 23 de gener ja està operativa la nova central de reserves de refugis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. La nova central ofereix als usuaris una experiència visual moderna i atractiva, que combina amb una enorme facilitat per a realitzar la reserva de l’equipament escollit.

A la pàgina inicial de www.centralderefugis.com hi apareix un cercador de refugis i la fitxa dels 14 refugis guardats de la FEEC. Si s’obre una de les fitxes trobem un recull de fotos i una breu descripció de l’equipament escollit i els serveis de que disposa. Si es vol fer una reserva, l’usuari haurà d’escollir la data d’entrada i de sortida; seleccionar el número de persones i escollir el règim que desitja (dormir, dormir i esmorzar, mitja pensió, etc). Seguidament se li demanarà una sèrie de dades.

 

El darrer pas serà formalitzar el pagament de la reserva mitjançant una paga i senyal. Aquest pagament es pot fer amb targeta o bizum. Finalment, quan s’hagi completat el procés, l’usuari rebrà un correu de confirmació de la reserva realitzada. El procés de reserva està preparat perquè es pugui fer també mitjançant telèfon mòbil o tauleta.

Els usuaris igualment tindran la possibilitat de contactar amb la central per whatsApp de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00h al 621 030 632 i mitjançant un formulari de contacte. Al web també hi ha un apartat de preguntes freqüents (faq’s) i un enllaç a Meteomuntanya, entre d’altra informació d’interès.