FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 03/12/2019

La NordiCEC tanca el Circuit Català de Marxa Nòrdica

Barcelonès Marxa nòrdica

El Circuit Català Marxa Nòrdica de la FEEC ha tancat temporada amb la NordiCEC, organitzada pel Centre Excursionista de Catalunya. Es tractava d’un itinerari circular de 10 quilòmetres  i un desnivell positiu de 365 metres, amb sortida i arribada al Velòdrom d’Horta (Barcelona).

El recorregut es va haver de modificar lleugerament davant el que estava previst per un tema de seguretat, ja que les darreres pluges havien impossibilitat el pas per la font de la Marquesa. Els 180 participants havien de venir amb força, ja que la primera pujada fins a la carretera de les Aigües acumulava un desnivell considerable. Tot i així, les vistes a Barcelona que es van poder veure durant tota la jornada compensaven aquest primer esforç.

La programació començà a les 8:30 del matí, on els marxaires van poder recollir el seu dorsal i preparar-se per la la xerrada tècnica i els tallers formatius, per escalfar i agafar la tècnica de la marxa nòrdica. No va ser fins les 10 hores que es començà la ruta on diferents instructors titulats van acompanyar als caminaires per ajudar-los a millorar la seva tècnica.