FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 14/06/2019

La Nòrdica de l’Agrupe pel Parc Natural del Montnegre-Corredor

Maresme Marxes tècniques

Les Caminades del Circuit de Marxa Nòrdica de la FEEC no s’aturen. El dissabte  8 de juny l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró ha organitzat La Nòrdica de l’Agrupe.

Com a tret a destacar, aquest any l’organització ha variat el recorregut per deixar la platja i endinsar-se al Parc Natural del Montnegre-Corredor. Amb un total de 12 quilòmetres i 240 metres de desnivell els marxaires han caminat per un traçat circular pels boscos per conèixer una mica més la comarca del Maresme i veure d’on surten les famoses rieres.

L’organització també havia preparat dos recorreguts més per a tots els nivells, un de 6 quilòmetres i un altre de més exigent de 15. D’aquesta manera, oferien la possibilitat de fer un traçat més lleuger pel que fa a desnivell positiu, amb l’opció de plegar a mig recorregut si es considerava convenient.

Gairebé una quarantena de marxaires han gaudit d’una jornada marcada pel bon ambient i la bona organització de tot l’esdeveniment.

2a La Selva Nòrdic Walking a La Selva Del Camp

El proper dia 30 de juny, el Club Excursionista d’Arítjol ha organitzat la propera parada del Circuit Català, la 2a La Selva Nòrdic Walking. La prova d’onze quilòmetres i 300 metres de desnivell positiu transcorrerà pel “camí de la Terrena” i el “Camí del Rec” SL-C 157. És un circuït que ressegueix  la vessant dreta de la Riera de La Selva i recorre un dels darrers camins recuperats al municipi: l’antic i medieval “Camí del Rec” per on se subministrava l’aigua de la vila.

Els participants gaudiran d’unes assegurades vistes fantàstiques mentre travessen diferents terrenys com ponts medievals, el bosc de ribera o camps d’avellaners, entre molts d’altres.

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 27 de juny.