FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 05/06/2019

La Nòrdica de l’Agrupe deixa la platja per endinsar-se al Parc Natural del Montnegre-Corredor

Baix Ebre Marxa nòrdica

El calendari de marxa nòrdica segueix i fa parada a les Terres de l’Ebre aquest darrer diumenge 2 de juny. Organitzada per la Unió Excursionista Lo Passador, la 2a Garxal Desert Race s’ha celebrat al municipi de Riumar amb una quarantena de participants.

En aquesta 2a edició que el Circuit Català de Marxa Nòrdica passa pel Delta de l’Ebre, els organitzadors han preparat un magnífic recorregut de 15 quilòmetres que ha passat al costat del mar, el riu i entre arrossars amb sortida i arribada a la plaça Europa de Riumar. L’absència de desnivell ha permès  que alguns marxaires fessin el circuit en poc més de dues hores. Al finalitzar, i com no podia ser d’una altra manera, els participants han pogut gaudir d’una excel•lent musclada. Un cop més, Bendhora, com a patrocinador de la disciplina, hi ha estat present.

La Nòrdica de l’Agrupe és la propera del calendari

El mes de juny no dona respir als marxaires i el Circuit Català de Marxa Nòrdica estarà present la setmana vinent, el dissabte dia 8 de juny, amb La Nòrdica de l’Agrupe. Organitzada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró, es recorreran 12 quilòmetres i 240 metres de desnivell.

Com a tret característic, l’organització ha canviat de recorregut per deixar la platja i endinsar-se al Parc Natural del Montnegre-Corredor. Amb un traçat circular pels boscos, permetrà conèixer una mica més a fons la comarca del Maresme i veure d’on surten les famoses rieres. L’organització també ha preparat dos recorreguts més per tots els nivells, un de 6 quilòmetres i un altre de més exigent de 15. D’aquesta manera, ofereixen la possibilitat de fer un traçat més lleuger pel que fa a desnivell positiu, amb l’opció de plegar a mig recorregut si es considera convenient.

Les inscripcions ja es poden formalitzar a través de la web de la FEEC.