FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/04/2014

La Mossos d’Esquadra – Sant Amand de Ripoll, Campionat Individual de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya

El Club Excursionista de Ripoll organitza la 14a Cursa de Muntanya Mossos d’Esquadra – Sant Amand, el proper diumenge 4 de maig. En aquesta edició, la cursa ha estat seleccionada per la FEEC com a prova única del Campionat Individual de Curses per Muntanya, a més aquesta prova puntua per al Campionat de Curses de Muntanya del Ripollès.

cartell_curses_muntanya_web_1La prova comença des de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Ripoll a les 9 hores i finalitza a la plaça del Monestir del poble amb el repartiment dels premis cap a les 13 hores. El recorregut, que té 22,7 quilòmetres de distància i 2.740 metres de desnivell acumulat, ascendirà fins al cim de Sant Amand, passant pel Collet del Vent i pel Coll Roig. L’Organització ha habilitat un altre recorregut més curt de 16 quilòmetres i 1.572 metres de desnivell que pujarà fins el Coll de Graus on farà un gir cap a la Casa de Moiols.

Per ambdós recorreguts, que tindran un total de sis avituallaments i estaran degudament senyalitzats, caldrà ser a les 7.30 hores del matí al punt de sortida per recollir els dorsals. Les inscripcions és poden realitzar des del web de la FEEC.

Paral·lelament a la cursa de muntanya es dura a terme una Cursa Infantil pels carrers de Ripoll d’uns 2.000 metres de recorregut que sortirà a les 10 hores del matí.