FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/03/2019

La Montsant est estrena el calendari de Rodacamins

Tarragonès BTT

La Montsant est ha estat la primera excursió de la nova proposta de la FEEC per la bicicleta de muntanya, el Rodacamins. Organitzada pel Centre Excursionista de Tarragona, s’ha dut a terme una ruta circular per la vessant est de la serra del Montsant (Priorat) el passat diumenge 24 de març. El recorregut ha tingut en compte diferents nivells físics i s’ha creat un recorregut pensat per evitar alguns camins força tècnics.

Un dia esplèndid ha acompanyat la trentena de participants, amants de la muntanya, que han gaudit d’una sortida per un terreny muntanyós amb diversos corriols i racons màgics amb unes grans vistes del Montsant.

L’excursió ha acabat amb un dinar de germanor al Refugi Montsant del Centre Excursionista Tarragona, on els ciclistes han compartit la seva experiència i diferents anècdotes de l’activitat.

La següent proposta dins el calendari del Rodacamins és la SuperSants BTT, el proper 14 d’abril, organitzada pel Grup Excursionista de Campdevànol, amb el principal recorregut de 25 km i un desnivell de 812 m. També hi haurà tres itineraris diferents de diverses dificultats  perquè tothom hi pugui participar.