FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/12/2013

La Molina, escenari de la presentació de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya

Esquí de muntanya

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha presentat la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya i el calendari de competicions de la nova temporada. L’acte, que ha tingut lloc a la Sala d’Exposicions del Grup FGC a la Molina avui dissabte 28 de desembre, coincidia amb l’inici de la 9a Copa Catalana de Curses Verticals – FGC Mountain Series 6.0, amb la 8a Crononiu la Molina, puntuable en el Campionat de Catalunya.

En la presentació hi han participat: el president de la FEEC, Jordi Merino; el cap de curses de FGC, Lluis Breitfuss; el representant de Millet, Bernat Clarella; el seleccionador Joan Cardona; el responsable de competicions Oriol Montero, i el responsable del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya, Arnau Anguera.

competicions_2014_cartell_esqui_webDurant l’acte s’han explicat les novetats d’aquesta temporada d’esquí de muntanya organitzada per la FEEC i que compta amb el patrocini de Millet, la prestigiosa marca d’equipació esportiva de muntanya; i el Grup FGC, gestor de les estacions d’esquí Vall de Núria, la Molina, Espot, Port Ainé i Vallter 2000. A més a més, la selecció i el centre de tecnificació d’esquí de muntanya compta amb la col·laboració de Pomoca, Cébé i Formatgeria de Llívia.

La cursa vertical

Abans, al pàrquing Alp 2500 de la Molina, s’han realitzat les fotografies dels esportistes, tècnics i directius de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya. Després s’ha disputat la cita esportiva, organitzada per La Molina Club d’Esports i puntuable tant per al Campionat d’Espanya com per a la Copa de Catalunya. Marc Pinsach, de la Colla Excursionista Cassanenca, i Sophie Dusautoir, del Club Pirinenc Andorrà, han registrat els millors temps.