FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Marxa Romànica del Centre Excursionista de Navàs, en imatges | FEEC

Notícies - 13/05/2014

La Marxa Romànica del Centre Excursionista de Navàs, en imatges

Caminades de resistència

La Marxa Romànica de Navàs ha celebrat aquest cap de setmana del 10 i 11 de maig la 27a edició al Bages. La marxa, organitzada pel Centre Excursionista de Navàs, ha comptat amb 187 participants, el que ha completat el recorregut amb menys temps ha arribat al punt final després de 9 hores i 15 minuts, i l’últim ho ha fet amb 21 hores i 37 minuts. La prova ha estat puntuable per la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Aquest any els organitzadors de la prova han preparat també una versió Ultra de la Romànica, combinant el recorregut normal de la marxa, de 83,5 quilòmetres i 5.300 metres de desnivell acumulat amb un recorregut en BTT. A més d’aquesta opció, el Centre Excursionista de Navàs també ha preparat la Minor Romànica, una caminada entre Navàs i Sant Joan de Montdarm amb un recorregut de 34 quilòmetres.

La propera cita del calendari de caminades de resistència serà el proper cap de setmana, amb la 39a Travessa del Montseny, diumenge 18 de maig, organitzada pel Centre Excursionista Caminaires de Vilamajor.

Fotografies: Xavier Capdevila