FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/05/2014

La Marxa Romànica de Navàs afegeix una caminada i un recorregut en BTT

BTT Caminades de resistència

El Centre Excursionista de Navàs organitza la Marxa Romànica, que enguany celebra la 27a edició els dies 10 i 11 de maig. La prova, puntuable per a la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, ofereix un repte nou pels més agosarats: l’Ultra Romànica, que consta d’una combinació entre el recorregut normal de la caminada a peu, de 83,5 quilòmetres i 5.300 metres de desnivell acumulat i, després, un recorregut en BTT.

L’Ultra Romànica i la Minor Romànica

A més de la combinació de caminada i recorregut en BTT de l’Ultra Romànica, el Centre Excursionista de Navàs aquest any també organitza la Minor Romànica, una caminada que va de Navàs a Sant Joan de Montdarm i fa un recorregut de 34 quilòmetres, ideal per a aquells que vulguin iniciar-se en les caminades de resistència.

La ruta de la caminada segueix íntegrament el recorregut del sender GR 176, també conegut com a Ruta del Romànic. La prova s’iniciarà el dissabte a les 5 de la tarda i s’acabarà diumenge, fent un itinerari circular que trepitjarà nou pobles de les comarques del Bages i el Berguedà, enllaçant un seguit d’ermites romàniques.

Les inscripcions a la caminada es poden fer a través de la pàgina web del Centre Excursionista de Navàs o el mateix dia de la Marxa, tenint en compte que està limitada a 500 participants.