FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/07/2014

La Marxa Nocturna de Regularitat del Club Centre Excursionista d’Avinyó aplega 33 equips

Marxes tècniques

El Centre Excursionista d’Avinyó ha organitzat la tretzena edició de la Marxa Nocturna de Regularitat el passsat dissabte 5 de juliol. La prova, que ha reunit un total de 33 equips, ha estat puntuable per la Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

L’equip format per Josep Chico (Centre Excursionista d’Avinyó) i Josep Romero (Centre Excursionista de Callús) han estat els guanyadors de la prova, que presentava un recorregut de 10,7 quilòmetres i s’havia de fer en 2 hores i 45 minuts. Els primers classificats locals han estat Avel·lina Vall i Jordi Mill, tots dos del Centre Excursionista d’Avinyó. En la classificació per entitats, els guanyadors han estat els equips de l’entitat avinyonenca.

Els equips participants, individuals, de 2 o 3 persones, han fet un recorregut per camins i corriols del terme municipal d’Avinyó, i han caminat per l’entorn de paratges com la font de la Rovirassa, els Pujols o el Mont-rodó. La marxa nocturna s’ha inciat a les 10 del vespre a la plaça Major i ha acabat al Centre Cívic Can Tutó amb un un sopar i l’entrega de premis, consistents en peces de l’obra de l’artista també avinyonenc, Joan Viladrich.

mapa-marxa-nocturna-regularitat-avinyo-2