FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/10/2017

La Marxa Dufour reuneix 21 equips a Arbolí

Marxes tècniques

El poble d’Arbolí, al Baix Camp, ha acollit aquest diumenge 8 d’octubre, la Marxa Dufour d’orientació i regularitat. La prova, puntuable per a la 19a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), ha estat organitzada pel Club Excursionista Reddis.

Un total de 21 equips, formats per dues o tres persones, van prendre la sortida a partir de les 9 del matí per recórrer deu quilòmetres. Tot i que el matí va ser fred, el sol va acompanyar durant tot el dia.

Els guanyadors de la prova van ser Josep Riera i Marga Lobato, del CE Avinyó. Els van acompanyar al podi Xavier Jonca i J. Carles Moreno (CE Avinyó), en segona posició, i el trio format per Pere Salgado, Joan Muntadas (GE Campdevànol) i Miquel Cinca (CE Ripoll), en tercera. A nivell d’entitats, qui es va emportar la prova va ser el Centre Excursionista d’Avinyó.

El recorregut va ser molt entretingut, sense cap dificultat i amb unes vistes espectaculars de Siurana i el Montsant. La parada per esmorzar es va dur a terme a l’ermita de Sant Pau, amb una neutralització de 40 minuts. Els participants van seguir cap al poble abandonat de Gallicant, el mas de Salins, el Mirador i finalment van arribar al poble d’Arbolí, on van dinar.

L’organització vol agrair la participació de tots els corredors, a l’Ajuntament d’Arbolí per la cessió del local i a tots els voluntaris que van fer possible l’execució de la marxa, en especial al Toni.