FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/10/2014

La Marxa Dufour del Club Excursionista Reddis, a Vilanova d’Escornalbou

Marxes tècniques

El Club Excursionista Reddis de Reus organitza la 19a Marxa Dufour, dins el marc de la Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, aquest diumenge 19 d’octubre.

cartell_marxes_tecniques_web_1La marxa d’orientació es fa amb equips de dues persones i es prendrà la sortida diumenge a les 9 del matí des del carrer de la Font del municipi de Vilanova d’Escornalbou, al Baix Camp. El recorregut de la prova és un traçat de 10 quilòmetres durant el qual s’han establert controls secrets de regularitat i de pas. El sorteig per establir l’ordre de sortida dels equips tindrà lloc a les 18 hores del dia anterior a la seu social del club i l’endemà la sortida es farà per estricte ordre establert. Tots els participants han de dur motxilla i el dorsal en un lloc visible.

Tota la documentació de la Marxa Dufour es pot recollir a la seu del CE Reddis el dissabte 18 d’octubre a partir de les 18 hores, posteriorment també estarà disponible al web del club.