FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/04/2018

La marxa d’orientació i regularitat de Sant Joan de les Abadesses torna després de 4 anys

Marxes tècniques

La Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses torna a organitzar una nova edició de la Marxa d’Orientació i Regularitat, després de 4 anys d’absència. La marxa es celebrarà el diumenge 8 d’abril i tindrà com a punt de sortida la plaça Torres i Bages, davant del monestir de Sant Joan de les Abadesses.

Tot i aquests anys sense celebrar-se, ja serà la 57a edició de la marxa. Tradicionalment ha incorporat el factor d’orientació pura: l’itinerari no està marcat i s’ha d’esbrinar plànol en mà amb uns punts assenyalats pels quals s’ha de passar en l’ordre establert i pel camí més lògic. A més de l’orientació, la base de la classificació serà, com totes les marxes tècniques, la regularitat: guanyarà qui s’adapti millor a la velocitat proposada per l’organització.

La marxa d’enguany us proposarà una ruta per camins que ressegueixen la riera de l’Arçamala. Amb motiu d’aquest esdeveniment la UE Sant Joan ha recuperat un parell de camins tradicionals que la vegetació havia fet pràcticament desaparèixer.

Tots els participants podran gaudir d’un bon esmorzar calent a la meitat de la caminada i un piscolabis final.

Per tots els participants federats, la prova és puntuable per la 20a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de la FEEC.

Text / Elisenda Gil