FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/10/2014

La Marxa del Garraf de l’UME de Gavà tanca la Copa Catalana de Caminades de Resistència

Caminades de resistència

La Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gavà, del Baix Llobregat, organitza aquest diumenge 2 de novembre, la 20a edició de la Marxa del Garraf, que enguany posa punt i final a la 17a Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

140221-premis-copa-resistencia-624x882

Amb 20 proves, la Copa Catalana de Caminades de Resistència d’aquest any s’acaba amb els 48 quilòmetres de la Marxa del Garraf, que passa per cinc municipis diferents, començant a Gavà, passant per Castelldefels, Sitges, Olivella i finalment Begues, per retornar al punt de partida. La ruta passa per senders de GR i PR i per altres camins existents, acumulant un desnivell de més de 3.000 metres passant del nivell del mar a Gavà, als 525 metres a Campgràs i a la Serra de la Guàrdia.

Els participants, tant els de la marxa llarga de 48 quilòmetres com els de la curta, de 21, poden recollir els dorsals dissabte 1 de novembre a la seu de l’UME (Rambla Lluch 4, Gavà) i dissabte a partir de les 5:30 hores a la Plaça Balmes. La sortida de la prova llarga serà a les 6 hores i la de la curta a les 8.