FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/03/2014

La Marxa de Resistència dels Castells de la Segarra inicia la Copa Catalana de Caminades de Resistència

Aquest any la 15a Marxa de Resistència dels Castells de la Segarra, organitzada pel Centre Excursionista de la Segarra i el Centre Excursionista Guissonenc, serà la prova que aquest donarà el tret de sortida a la 17a edició de la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). La Copa d’enguany comptarà amb 20 proves entre aquest mes i el mes de novembre.

Les caminades de resistència són marxes a peu, de caràcter excursionista i no competitives, on preval el repte personal i de superació del participant i la germanor i la solidaritat entre els caminants. Les caminades de resistència tenen una distància compresa entre els 45 i els 90 quilòmetres, amb un màxim de 6.000 metres de desnivell acumulat, i estan pensades perquè durin entre 12 i 24 hores.

La propera caminada serà el 22 de març a la Selva del Camp, amb l’11a Marxa la Selva del Camp-Muntanyes de Prades, organitzada pel Club Excursionista Aritjol. Les inscripcions per aquesta caminada estan obertes des del 6 de febrer i exclusivament a través de la web de la FEEC.