FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/03/2015

La Marxa de Resistència dels Castells de la Segarra, al calendari de competicions de la FEEC

Caminades de resistència

El Centre Excursionista de la Segarra organitza aquest diumenge la 16a Marxa de Resistència dels Castells de la Segarra, inclosa dins el calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, oberta a tots els públics. Es tracta d’una prova puntuable per a la 18a Copa Catalana de Caminades de Resistència, en què es determina una classificació tant per entitats com per individus. El lloc de sortida i arribada de la marxa és a Guissona (la Segarra), a la Rambla dels Segadors 167, a les 7 del matí del 8 de març.

competicions-feec-2015-caminades-resistenciaEl recorregut té una distància de 54 quilòmetres i un desnivell d’uns 1.200 metres acumulats, i té com a objectiu donar a conèixer els castells de la Segarra. Es realitza a l’altiplà de la Segarra, un camí ple de pujades i baixades de poc desnivell. Durant la caminada es visiten diferents pobles de la zona, alguns són: Cervera, Guissona, les Pallargues, Florejacs, l’Aranyó, Montcortès i Castellnou d’Oluges. A cada edició el recorregut alterna el seu sentit.

Les inscripcions són limitades a 2.800 persones. En el cas que no s’arribi al límit, les inscripcions es tancaran el 3 de març. Per realitzar la inscripció cal dirigir-se a la web de la Marxa de Resistència dels Castells de la Segarra.