FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies - Recorregut Marxa Resistència 7 CimsDesnivell Marxa Resistència 7 Cims
Feec Notícies - Recorregut Marxa Resistència 7 CimsDesnivell Marxa Resistència 7 Cims

Notícies - 30/04/2014

La Marxa de Resistència dels ‘7 Cims’ del Centre Excursionista del Penedès, a Torrelles de Foix

Caminades de resistència

El Centre Excursionista Penedès organitza la tradicional Marxa de Resistència dels “7 cims” a Torrelles de Foix, el proper diumenge 4 de maig. La caminada, que enguany celebra la seva 11a edició, és una prova no competitiva de resistència individual per camins de muntanya que puntua per la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC.

cartell_caminades_resistencia_web_1La marxa començarà a les 6.30 hores del matí des de la plaça Nova de Torrelles de Foix i per tal de quedar dins la classificació caldrà finalitzar-la en menys de 15.45 hores. El recorregut de la marxa, que té 58,6 quilòmetres i 4.646 metres de desnivell acumulat, estarà senyalitzat amb marques verdes i blanques i ascendirà fins a set cims destacats del Penedès: el Clapí Vell, el puig de l’Àliga, el Montmell, el Montagut, el puig de Formigosa, el puig de les Solanes i finalment el puig Castellar. La caminada pretén donar a conèixer camins i racons desconeguts per molta gent dels voltants del Penedès.

Per a participar en la Marxa de Resistència dels “7 cims” cal dur obligatòriament una motxilla, una bandolera per guardar l’aigua, una manta tèrmica i un mòbil amb bateria. A més, cal tenir la llicència federativa en vigor. La recollida dels dorsals es podrà dur a terme el divendres i el dissabte a la tarda o bé al mateix dia a partir de les 5.45 hores del matí des del punt de sortida.

Caminada Popular del Foix

Paral·lelament a la Cursa de Resistència dels “7 cims”, el Centre Excursionista del Penedès ha organitzat la 8a Caminada Popular del Foix, al mateix diumenge 4 de maig. La caminada sortirà a les 9 hores del matí des la plaça Nova de Torrelles de Foix i tindrà un recorregut aproximat de 12 quilòmetres. La dificultat és mitjana-fàcil i estarà guiada per Toni Inglada.