FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/05/2018

La Marxa de Regularitat per Muntanya de Ripoll tanca la primera part de la copa catalana

Marxes tècniques

El Club Excursionista Ripoll ha organitzat la 68a Marxa de Regularitat per Muntanya el 29 d’abril. La marxa ha format part de la 20a copa catalana de marxes tècniques i de regularitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

A Ripoll han participat 26 parelles i malgrat que les previsions climatològiques no han  acompanyat, tots han pogut gaudir de la marxa.

La sortida i arribada ha sigut a la seu social de l’entitat i ha tingut uns 9 quilòmetres de recorregut i 350 metres de desnivell, amb un itinerari molt bonic i pintoresc, resseguint en gran part el sender local que porta des de la població de Ripoll fins al cim de la muntanya de Sant Antoni, un tram força pujador, tot i que els participants l’han fet més ràpid del que estava calculat per l’organització. El camí ha seguit en direcció al Coll de Puigbò, Can Bac i fins el punt d’arribada.

 

La classificació de la marxa ha estat aquesta:

1rs Carles Vaquer Soler, Miquel Vaquer Soler i Salvador Vaquer Moreno, del Club Excursionista Ripoll.

2ns Josep Chávez Castillo i Jordi Bartomeu Prat, del Centre Excursionista Avinyó

3er Atila Costa Queixa, del Centre Excursionista Avinyó.

La propera data programada serà el 30 de setembre, quan es disputarà el 18è Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques i Regulades, que comptarà amb tres modalitats:  Sistema Dufour, Descripció i Regularitat lliure.