FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/05/2014

La Marxa de ‘lo Calvari’ del Club Esportiu d’Anglesola, a punt per travessar nou municipis de l’Urgell

Caminades de resistència

La Marxa “lo Calvari” de l’Urgell ja està escalfant motors per al diumenge 18 de maig. En aquesta cinquena edició, presenta un recorregut circular que transita per nou municipis de la comarca i ofereix un perfil de 55 quilòmetres i 1.750 metres de desnivell acumulat. El lloc de sortida està previst al Poliesportiu d’Anglesola a les 7 del matí. Les inscripcions encara estan obertes a la web del Club Esportiu d’Anglesola durant tot aquest cap de setmana.

calvari-2014_cartellUn recorregut circular per nou municipis

El recorregut de la Marxa de Lo Calvari de l’Urgell d’aquest any s’inicia al poliesportiu d’Anglesola, davant del Museu del Carro, i continua cap a l’estació de ferrocarril, per anar cap al poble de Rocafort de Vallbona, on hi ha previst fer l’esmorzar. Després fa via cap al poble de Nalec, situat sobre un turó al marge esquerre del riu Corb, i se segueix pels camins que van fins al poble de Rocallaura, on s’ha previst el dinar.

A continuació, passa per camins boscosos, arribant a Vallbona de les Monges, des d’on es dirigeix cap al poble de Llorenç de Rocafort, situat a 471 metres d’altitud, lloc des d’on es domina una àmplia vista de la vall del Maldanell. En el tram final, la marxa també passa pel poble de Vilet, Sant Martí de Maldà, l’antiga vila emmurallada de Preixana.