FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Marxa de la Selva del Camp – Muntanyes de Prades impulsa dos projectes pilot de la FEEC | FEEC

Notícies - 20/03/2014

La Marxa de la Selva del Camp – Muntanyes de Prades impulsa dos projectes pilot de la FEEC

Caminades de resistència

El Club Excursionista Arítjol organitza l’11a Marxa de la Selva del Camp – Muntanyes de Prades, puntuable per a la 17a Copa Catalana de Caminades de Resistència del calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el proper dissabte 22 de març. Aquesta edició de la Marxa de la Selva – Muntanyes de Prades, que ja compta amb més de 550 participants inscrits, presenta algunes novetats impulsades des de la FEEC amb l’objectiu de potenciar les caminades de resistència i l’esport federat.

feec-aritjol-marxa-selva-camp-pradesNou sistema de cronometratge en línia

Amb la col·laboració del Club Excursionista Arítjol i l’empresa Conchip, s’utilitzarà un sistema de cronometratge informatitzat que permetrà fer un seguiment dels participants en temps real i obtenir el resultat immediatament després de la prova a través del web de la FEEC. Per fer-ho possible s’ha previst una tarja exclusiva que identifica el participant i que permet fer els marcatges electrònics en els diferents punts del recorregut de la prova.

Vídeos amb ‘drone’ i les Sony Action Cam

Una altra novetat destacada d’aquesta edició de la Marxa de la Selva del Camp – Muntanyes de Prades és la posada en funcionament del drone de la FEEC per a l’enregistrament d’imatges de les cites esportives des de l’aire, així com l’ús de les Sony Action Cam per a mostrar l’experiència des del punt subjectiu dels participants de la caminada.

Aquesta prova pilot de la FEEC en vídeo es realitzarà conjuntament amb la productora El Joc Comunicació Audiovisual, i gràcies als acords establerts amb Sony i Vodafone.

64 km per un paratge excepcional

En aquesta nova edició de la Marxa de la Selva del Camp – Muntanyes de Prades presenta un recorregut de quasi 64 quilòmetres, amb uns 1.400 metres de desnivell positiu i 4.890 metres de desnivell acumulat. La sortida està fixada per a les set del matí a la Selva del Camp, transcorre per les poblacions de l’Albiol, Mont-ral, Farena, Mas de Mateu, el Refugi dels Cogullons, el Tossal de la Baltassana, Prades, l’Ermita de l’Abellera, Capafonts, el Pont del Goi, els Motllats, i el Coll de la Mussara, per acabar al punt de partida, a la Selva del Camp.