FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/06/2016

La Marxa Cap de Rec, Campionat de Catalunya de Caminades de Resistència

Caminades de resistència

La desena edició de la Marxa Cap de Rec – Memorial Narcís Castanyer, organitzada per el Club Muntanyenc Sant Cugat, acull el Campionat de Catalunya de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a l’entorn de Lles de Cerdanya (Baixa Cerdanya), aquest dissabte 11 de juny.

La marxa surt a les 6 del matí des del refugi de Cap del Rec i cobreix una distància de 51 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de 5.200 metres, passant per indrets d’alta muntanya com el Port de Vallcivera (2.517 metres), el Coll de Sant Vicenç (2.577 metres) o el refugi Estanys de la Pera (2.400 metres). Els participants tenen un temps màxim de 15 hores per completar el recorregut.

L’organització de la marxa remarca que es requereixen unes condicions físiques i psíquiques òptimes per a la realització de la mateixa, que ha de valorar cada participant, tenint present la longitud, desnivell i altitud de la prova. El material obligatori mínim és: manta tèrmica, telèfon mòbil amb bateria carregada i reserva d’aigua.

Les inscripcions per a la marxa estan obertes fins el dia 9 de juny i es poden formalitzar a través d’aquest lloc web.

Fotografia / Xavier Capdevila