FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pat Soler
Foto: Pat Soler

Notícies - 06/02/2024

La Marxa Aquàtica consolida el seu calendari

Marxa aquàtica

La Marxa Aquàtica continua creixent de la mà de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). La Federació presenta el nou calendari d’aquesta especialitat per a la temporada amb cinc proves del Circuit, cinc de Copa i el Campionat. A més, l’Aqua Beach Trail estrena Copa, amb quatre cites, i organitza el quart Campionat de Catalunya.

El 26 de maig arrenca la temporada

Amb la novetat d’enguany, la 1a Copa Catalana d’Aqua Beach Trail, donarà el tret de sortida el calendari el pròxim 26 de maig. La primera prova de la competició serà organitzada pel Club Excursionista Arítjol, a Torredembarra. La segona cita de la copa serà la “Vila de Roda de Berà” el 7 de juliol, de la mà de l’Associació Marxa Aquàtica Baix Gaià, on també es disputarà el 4t Campionat de Catalunya de la disciplina. Les dues darreres dates seran “Vila de Cambrils” (Centre excursionista Cambrils), el 7 de setembre, i el 28 del mateix mes, a Salou (Club Excursionista Salouenc).

3a Copa i 5è Campionat de Marxa Aquàtica

Pel que fa a la Copa Catalana de Marxa Aquàtica, que ja sumarà la tercera edició, s’encetarà el 2 de juny a Salou, organitzada pel Club Excursionista Salouenc. Després se celebraran la 3a Marxa Aquàtica “Vila de Creixell” (Club Excursionista Arítjol), el 9 de juny; la 3a “Vila de Cambrils” (Centre Excursionista Cambrils), el 15 de juny; la 3a “Vila de Roda de Berà” (Associació Marxa Aquàtica Baix Gaià), el 14 de setembre, on també tindrà lloc el 5è Campionat de Catalunya, i la també 3a AquaCEC (Centre Excursionista de Catalunya), una setmana després.

Cinc cites per al Circuit

En relació amb el 5è Circuit Català de la disciplina, a més de les tres proves de Copa dels dies 2 i 15 de juny i 14 de setembre, també en formaran part la 5a Trobada de Marxa Aquàtica del Club Excursionista Arítjol, el 23 de juny, i el 28 de juliol amb l’estrena de la 1a Trobada de Marxa Aquàtica – Creixell (Associació Marxa Aquàtica Baix Gaià).

Una temporada de marxa aquàtica, doncs, que anirà del maig fins a finals de setembre amb més de quinze trobades a la costa catalana.

En aquest enllaç poden trobar-se totes les proves i en aquest descarregar-se el calendari.