FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Marató de la Fageda inicia la Copa Catalana de Curses per Muntanya al Montsià | FEEC

Notícies - 23/04/2014

La Marató de la Fageda inicia la Copa Catalana de Curses per Muntanya al Montsià

Curses per Muntanya

La 13a edició de la Copa Catalana de Curses per Muntanya que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) s’inicia amb la Marató per Muntanya de la Fageda, el proper 27 d’abril. La prova, organitzada pel Centre Excursionista Refalgari de la Sénia, celebra enguany la 5a edició. La Copa Catalana, que comança ara i finalitza al mes d’octubre, compta amb quatre curses repartides arreu del territori. La prova del CE Refalgari puntua per a la Copa Catalana de la FEEC i, també, per al 6è Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre.

La Marató per Muntanya de la Fageda s’inicia a les 7.30 hores del matí al passeig de la Clotada de la Sénia i acaba al Camp Municipal d’Esports de la mateixa població del Montsià a les 13.30 hores amb el repartiment de premis. El recorregut, de 43 quilòmetres i 4.892 metres de desnivell acumulat, compta amb un total d’11 avituallaments. La Marató per Muntanya de categoria sub-23 té un recorregut de 24,72 quilòmetres i un desnivell acumulat de 3.120 metres.

cartell_curses_muntanya_web_1A més de la Marató per Muntanya també es celebra la 6a Marxa Pujada a Pallerols, que surt a les 8.30 hores del matí. Aquesta és una caminada no competitiva present dins del Calendari de Caminades de Catalunya que organitza la FEEC que compta amb una distància de 15,2 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell acumulat. El recorregut de la Marató per Muntanya Júnior serà el mateix que el de la Marxa Pujada Pallerols.

El mateix dia de les proves és realitza l’entrega de dorsals, per aquest motiu, cal estar una hora abans de l’inici al punt de sortida. És necessari presentar el DNI i la llicència federativa en vigor. Un cop finalitzades les proves s’ofereix un dinar per a tots els participants.

Propera cursa

La següent prova de la 13a Copa Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC és el 17 d’agost a la Cerdanya. La cursa, organitzada pel Club Excursionista de la Cerdanya, és la 2a Solanarunnig Cerdanya.