FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 26/10/2021

La Llopa per Calella i el Montnegre, penúltima prova del Circuit Català de Caminades de Resistència

Maresme Caminades de resistència Entitats

La penúltima prova del calendari del Circuit Català de Caminades de Resistència ha arribat aquest passat cap de setmana amb la 7a edició de La Llopa per Calella i el Montnegre, organitzada per l’Associació Calella-Marxa.

A les 7 del matí els excursionistes han iniciat el recorregut circular des de Calella (Maresme), sortint des de la vora del mar i resseguint els llocs més emblemàtics del Montnegre per tornar a la costa, passant pel Far i les Torretes. En total, han completat 54 quilòmetres i 4.500 metres de desnivell acumulat. L’objectiu d’aquesta caminada era que els participants efectuessin l’itinerari en menys de 15 hores.

A més a més, per a aquells sense la resistència necessària per a realitzar un recorregut tan intens també hi ha hagut la opció de realitzar un itinerari més curt, “La Llopa Petita”, de 34km en un temps màxim de 9h.

La 26a Marxa del Garraf tanca la temporada

La 26a edició de la Marxa del Garraf, organitzada per l’Unió Muntanyenca Eramprunyà, serà l’encarregada de tancar la temporada de caminades de resistència el proper 7 de novembre. Amb un temps màxim de 13 hores els participants hauran de realitzar 46 quilòmetres i 3.300m metres de desnivell amb sortida i arribada a Gavà.