FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Lliga Catalana de Curses de Resistència continua amb la Bagà-Berga Trail Nit | FEEC

Notícies - 03/07/2014

La Lliga Catalana de Curses de Resistència continua amb la Bagà-Berga Trail Nit

Curses per Muntanya

La població de Bagà (el Berguedà) és el punt de sortida de la segona edició de la Bagà-Berga Trail Nit, una de les proves del calendari de la Lliga Catalana de Curses de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya.

El recorregut de la prova uneix les poblacions de Bagà i Berga es realitza de nit i està perfectament senyalitzat. Un total de 44 quilòmetres amb 3.000 metres de desnivell positiu i 3.130 metres de negatiu per camins de muntanya i pistes forestals que s’ha de realitzar en menys de 12 hores a peu, ja sigui caminant o corrent. Un dels punts d’avituallament més alts de la cursa quedarà situat al Refugi de la Serra Ensija, situat a 2.200 metres, establiment de la xarxa de la FEEC que aquest any celebra el 50è aniversari amb activitats durant tot l’estiu.

Aquest recorregut, resegueix el tram final de l’itinerari de la Núria-Queralt. Totes dues proves les organitza l’Associació de Muntanyencs Berguedans. A més, la Bagà-Berga Trail Nit, per la seva distància, desnivell i duresa, dóna un punt per participar a la The North Face Ultra Trail du Mont-Blanc del 2015.

desnivell-bagà-berga-2014