FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/11/2014

La Llibreria Horitzons ofereix descomptes en llibres i productes de muntanya per als federats

Avantatges

La Llibreria Horitzons, situada al carrer de València, número 149, al centre de l’eixample de Barcelona, ha signat un acord de col·laboració amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya per oferir descomptes als clients federats. La llibreria especialitzada en llibres de muntanya, viatges i natura, ofereix un descompte del 5 % en tots els llibres, i del 10 % en material i accessoris per a la muntanya.

feec-avantatges-llibreria-horitzons-1

Més que una llibreria

A la Llibreria Horitzons hi ha un racó amb literatura general, infantil i juvenil. A més, a la botiga trobareu una gran quantitat d’accessoris i productes de muntanya per a la realització de sortides i viatges, com ara: GPS, cartografia en paper i digital, rellotges, pulsòmetres i podòmetres, estacions meteorològiques, navalles tècniques, eines multiús i sistemes d’hidratació.

A més dels llibres, disposen d’un quiosc amb publicacions especialitzades, com ara les revistes Descobrir, Altaïr, Desnivel, Mundo de los Pirineos i Vèrtex, entre d’altres. També organitzen xerrades, cursos, seminaris i presentacions sobre el món de la muntanya i els viatges.

avantatges-federats-feec-H