FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/08/2014

La Kom Trail del Corredor Montnegre, per donar a conèixer el Parc Natural

Curses per Muntanya

El Centre Excursionista de Llinars del Vallès organitza la Kom Trail del Corredor Montnegre, una cursa per muntanya no competitiva que neix per donar a conèixer l’entorn del municipi i el Parc Natural del Corredor Montnegre. La cursa, prevista per al proper 5 d’octubre, presenta un recorregut circular fins al Santuari del Corredor, amb una distància de 21,2 quilòmetres, per camins, pistes i corriols, i un desnivell acumulat de 977 metres.

Per participar a la cursa, que està oberta a partir de divuit anys d’edat (catorze anys, sota la responsabilitat d’un adult acompanyant i amb l’autorització corresponent) s’ha de fer la inscripció a través d’internet a partir del 5 de setembre. El preu de les inscripcions, limitades a 300 participants, és de 17 euros pels federats i de 19 euros per a la resta. S’han establert dues categories: masculina i femenina absolut, amb podi i trofeus per als tres primers classificats.

La inscripció inclou el cronometratge amb xip incorporat al dorsal, avituallaments líquids i sòlids durant el recorregut, esmorzar de pa amb tomàquet, botifarra i begudes, samarreta de la cursa, premis pels tres primers classificats de la categoria masculina i les tres primeres classificades de la categoria femenina, obsequis per a tots els participants, assegurança d’accidents i de responsabilitat civil, servei de dutxes, servei de fisioterapeuta, guarda-roba i assistència sanitària de la Creu Roja.