FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 20/10/2016

La Half Trail Serra del Montsant, penúltima prova de la Copa Catalana de Curses de Resistència

Curses per Muntanya

El calendari de la Copa Catalana de Curses de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) enfila la part final de la temporada amb la celebració de la Half Trail Serra del Montsant, penúltima de les proves de la copa, el dia 22 d’octubre.

L’Agrupació Cultural de Vila-Seca organitza aquest cursa, que forma part del conjunt de recorreguts que engloba l’Ultra Trail Serra del Montsant. Amb sortida a Cabacés i arribada a Cornudella del Montsant, aquesta cursa de resistència cobreix la meitat del circuit de l’ultra. Són 49 quilòmetres i 2.140 metres de desnivell.

La Half Trail Serra del Montsant i la Roures Extrem decidiran els guanyadors de la copa

Després de la disputa de quatre proves, la classificació general de la copa està molt oberta encara en categoria masculina, mentre que en la femenina el podi sembla estar més definit. Les dues proves que resten per disputar, Half Trail Serra del Montsant i Roures Extrem, el dia 29 d’octubre, a Montblanc, decidiran els guanyadors de la Copa Catalana de Curses de Resistència. Emoció garantida.

Entre els homes la lluita es redueix a cinc noms: Josep Maria Alonso (UE Matadepera), el més regular de la temporada i que encapçala la classificació; Marc Puig (CE Oló), sòlid durant tota la temporada i guanyador de la Half Trail Estels del Sud; Joan Bru (4000 peus AE Collbató); Ian Pérez (La Lira Vendrellenca SE); i Kilian Garcia (AE Alliberadrenalina), molt competitiu i lluitador en totes les curses, i que jugarà a casa a la Roures Extrem.

En categoria femenina la copa és cosa de dos. Marta Batalla (AAE Escola Treball) lidera la classificació còmodament encara que, just darrera seu, en segona posició, Giulia Portaluri (CE Trail Tarraco) manté les opcions de victòria. Les dues corredores coneixen bé la zona on es disputen la Half Trail Serra del Montsant i Roures Extrem, i protagonitzaran una bonica lluita pel títol final.

Fotografia / Ivan Torres