FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/05/2017

La Half Trail Estels del Sud obre la Copa Catalana de Curses de Resistència

Curses per Muntanya

La Half Trail Estels del Sud, organitzada per l’AE Lo Passador, dona el tret de sortida de la 4a Copa Catalana de Curses de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a Arnes, el dia 6 de maig.

La cursa de resistència Half Trail Estels del Sud compta amb un recorregut de 65 quilòmetres i supera 3.000 metres de desnivell positiu. Amb sortida i arribada a la població d’Arnes, destaca el seu pas per la plaça de l’Esquirol, on es troba el Nou Refugi Caro, Paüls i la Gilberta, i les Roques d’En Benet.

Les inscripcions per la cursa estan obertes fins el dia 3 de maig i en aquests moments ja són 240 els participants que han confirmat l’assistència.

Cinc curses conformen la 4a Copa Catalana de Curses de Resistència

Enguany són cinc les curses que formen part de la copa catalana. Després de la Half Estels del Sud arribarà el torn de la clàssica Cadí Marató, que se celebrarà el dia 17 de juny. La Cursa de Resistència Valls d’Àneu marcarà l’equador de la copa, el dia 29 de juliol. La segona part del calendari la conformen la Long Trail Serra Montsant, el 21 d’octubre, i la Marató dels Roures, el 4 de novembre.

Foto / Ivan Torres