FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/02/2015

La Gormanda Blanca fa un recorregut alternatiu i es trasllada a Vilaller per evitar el fort vent

Raquetes de neu

La 3a Gormanda Blanca organitzada pel Centre Excursionista de Vilaller i el Club Excursionista Reddis s’ha vist afectada aquest cap de setmana per les condicions meteorològiques, amb neu i vent molt fort diumenge al matí. Per poder garantir la seguretat dels participants, els organitzadors es van veure obligats a suspendre la competició corresponent a la Copa Catalana de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, i la Copa d’Europa.

Pel que fa a la prova del Circuit Català, es va traslladar el recorregut de la zona prevista, la Vall de Conangles, a la localitat de Vilaller on la intensitat del vent permetia poder realitzar un recorregut alternatiu. A la prova hi han participat més d’un centenar de persones entre inscrits a la prova de la Copa i a la del Circuit Català.

En acabar el recorregut alternatiu de la Gormanda Blanca, s’ha fet un dinar amb els participants, voluntaris i col·laboradors, amenitzat per la música tradicional del grup Ribatònics, amb sorteig de material i obsequis gràcies a les entitats i establiments que han ajudat en l’organització de la cursa.