FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/02/2016

La Gormanda Blanca enceta la Copa i el Circuit Català de Raquetes de Neu amb un centenar de participants

Raquetes de neu

La meteorologia ha acompanyat la primera prova de la 9a Copa Catalana i l’11è Circuit Català de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), la Gormanda Blanca, a Vilaller, que s’ha celebrat amb bones condicions de neu i un centenar de participants, aquest diumenge.

La prova, organitzada per el Club Excursionista Vilaller, ha congregat al voltant d’un centenar de participants que han gaudit d’un matí de sol, neu i raquetes en un paratge espectacular, la Vall de Conangles.

Tot i les incerteses pel que feia a la neu, finalment en la part obaga de la Vall de Conangles es va poder traçar un recorregut alpí sobre la cota de 1.800 metres, que diumenge al matí oferia unes condicions idònies per gaudir de les raquetes de neu. Tant corredors com caminants han valorat força la bellesa del recorregut que discorria entre zones de bosc i en un entorn amb pics imponents com Tallada, Feixans, o Mulleres.

La cursa ha estat molt disputada ja que entre les dues  primeres posicions només hi ha hagut deu segons de diferència. Pere Fàbregues (Corredors de fons de Viladecans) ha guanyat la cursa en categoria masculina i Laia Cuevas (Associació Esportiva Sant Vicenç de Montalt) en categoria femenina.

Després de la prova, participants i voluntaris han pogut gaudir de l’entrega de premis i d’un dinar a la localitat de Vilaller, amb posterior concert de música tradicional.