FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/02/2015

La Gormanda Blanca a Conangles, Copa d’Europa de Raquetes de Neu

Raquetes de neu

El Centre Excursionista de Vilaller i el Club Excursionista Reddis organitzen la 3a edició de la Gormanda Blanca a la Vall de Conangles. La cursa, que se celebra diumenge 22 de febrer, és enguany prova de la Copa d’Europa de Raquetes de Neu de la Federació Internacional de Raquetes de Neu (ISSF), a més de formar part de la 8a Copa Catalana i el 10è Circuit Català de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

El circuit de la 3a Gormanda Blanca tindrà un recorregut de 10 quilòmetres i 478 metres de desnivell positiu per la prova de la Copa, i de 6,5 quilòmetres i 320 metres de desnivell positiu per al Circuit, i sortirà des del refugi de Conangles seguint un circuit circular. Per a participar-hi és necessari estar federat (mínim llicència C) o tenir alguna assegurança de muntanya que cobreixi la pràctica de raquetes de neu.

El recorregut es farà entre la Vall de Conangles i la localitat de Vilaller (l’Alta Ribagorça), i al final de la prova s’entregaran cinc premis en categoria masculina als cinc primers raquetistes en arribar, per valors d’entre 100 i 300 euros, i tres premis a les tres primeres dones per valors d’entre 200 i 300 euros.