FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/06/2017

La Garmin Team Trail: Catalunya de nord a sud

Curses per Muntanya

Un recorregut de somni i un format innovador de les curses per muntanya són els ingredients principals que ofereix RPM-MKTG amb la Garmin Team Trail. Un prova non stop que combina un recorregut per muntanya de gran bellesa amb un format continuat per equips i relleus, tot i que també s’ofereix la possibilitat de realitzar el recorregut en solitari (amb una assistència). Una experiència on l’estratègia de cada equip serà clau per arriba el més aviat possible a la meta.

La prova acollirà 311 participants dividits en 87 equips aquest cap de setmana del 17 i 18 de juny. Els participants disputaran un total de 200 quilòmetres distribuïts en 8 etapes d’entre 20 i 30 quilòmetres de distància, que s’hauran de realitzar amb un temps màxim de 36 hores. L’itinerari, que va des de Castellar de n’Hug fins a Sant Cugat del Vallès, tindrà lloc per camins de baixa, mitja i alta muntanya, amb un desnivell positiu de 6.025 metres i un de negatiu de 7.327.

Ja sigui en solitari o per equips de 2, 3 o 4 participants, els relleus de cada equip s’hauran de realitzar en els municipis establerts per l’organització com a controls de pas. Aquests punts coincidiran amb els punts d’avituallament de la cursa: Castellar d’Hug (sortida), Bagà, Vallcebre, Avià, Puig- Reig, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i Sant Cugat (arribada).

Els participants descobriran camins i rutes de gran bellesa natural a través de les comarques del Berguedà, el Bages, el Moianès i el Vallès Occidental. Des de la sortida a les Fonts del Llobregat, el trajecte recorrerà la Via Nicolau, els jaciments de dinosaures de Fumanya, el Camí dels Bons Homes, el camí de l’antic Tramvia de Sang, el Camí de les Ermites de Queralt, la Ruta de les Colònies del Parc Fluvial del Llobregat, la Ruta medieval de l’aigua de la Sèquia de Manresa, la ruta del Dolmen de Trullàs i el camí del Riu Ripoll fins al Camí dels Monjos per arribar a la plaça del Monestir de Sant Cugat del Vallès.