FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/12/2013

La Fundació Ametller obre la primera convocatòria d’ajuts per esdeveniments esportius

La Fundació Ametller ha obert la primera convocatòria d’ajuts 2014 per esdeveniments esportius que vulguin obtenir el segell “Esport sa”. Les organitzacions de curses o altres esdeveniments poden optar al segell si l’esdeveniment compleix les condicions d’uns avituallaments ben planificats per a les necessitats dels esportistes.

La Fundació escollirà 50 competicions anuals de totes les sol•licituds presentades i aquestes rebran de manera gratuïta l’assessorament per la planificació dels avituallaments, a càrrec de la nutricionista de l’entitat. A més, hi aportaran una carpa de la Fundació amb dues persones que informaran i assessoraran a l’esportista mentre reparteixin l’avituallament.

Els organitzadors que optin a aquest ajut han de tenir la voluntat d’oferir als seus avituallaments hidratació i alimentació saludable. Per accedir a les bases de la sol·licitud només cal dirigir-se a la web corporativa de la Casa Ametller i clicar a l’anunci de les beques “Esport sa” que apareix a la capçalera.