FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 01/02/2017

La Foc de Neu, primera prova de la Copa Catalana de Raquetes de Neu

Esquí de muntanya

La cursa de raquetes Foc de Neu, organitzada per l’Espot Esquí Club i amb la col·laboració de l’Associació Fallaires d’Isil, arriba a la vuitena edició el diumenge 5. La prova, que sortirà des dels voltants d’Alòs d’Isil, obre el calendari de la Copa Catalana de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i s’inclou dins del circuit d’opens internacionals.

La Foc de Neu és una de les curses de raquetes amb més participació de les que es celebren al Pirineu català. La prova sortirà des del refugi del Fornet. A les 10 h sortiran els participants de l’Open Internacional i Copa Catalana, i un quart d’hora després ho faran els participants del circuit. El recorregut consta d’10 quilòmetres i 500 metres de desnivell positiu, passant per els boscos de Bonabé, i transcorre per dins dels termes del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

 

Han confirmat la participació en la prova corredors com Marc Toda (AE Matxacuca), Laura Orgué (Club d’Esquí de Fons Urgellet-Cerdanya) o els membres de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC Ragna Debats (CEM La Cameta Coixa), Eduard Hernández (AE Matxacuca), Joan Freixa (AE Mountain Runners del Berguedà), Sílvia Leal (CE Pontsicà), Gabriel Crosas (CE de Torelló) i Just Sociats (CN Terrassa).

Les inscripcions per la prova estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC. La Foc de Neu també acull una raquetada popular inclosa dins del 12è Circuit Català de Raquetes de Neu de la FEEC, que ja supera el centenar d’inscrits.