FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/03/2014

La Fira del Llibre de Muntanya torna a Vic al novembre

L’Associació Amics dels Cingles de Collsacabra ha decidit continuar apostant en la participació a la Fira del Llibre de Muntanya de Vic, aprofitant el marc de la Fira de Muntanya al recinte del Sucre. L’associació ha realitzat balanç de l’edició anterior i ha valorat els pros i les contres de la realització conjunta a la capital osonenca a mitjans de novembre d’aquest any.

En la junta extraordinària celebrada el passat dilluns, 17 de març, per acabar de prendre la decisió definitiva de la ubicació final de la 13a Fira del Llibre, Turisme i Esports de Muntanya, es va tenir en compte diferents elements, com ara: la manca de recursos econòmics, les limitacions del pressupost i la disminució dels ajuts públics. D’altra banda, l’associció va valorar positivament l’acord establert amb l’Ajuntament de Vic per a l’edició passada, el qual permet mantenir el format de la fira.

Així doncs, la 13a Fira del Llibre, Turisme i Esports de Muntanya es realitzarà conjuntament amb la Fira de Muntanya de Vic, el recinte firal el Sucre de Vic, els dies 14, 15 i 16 de novembre. Amb aquesta aposta renovada per Vic, l’associació espera aprofitar el màxim els paral·lelismes entre les dues fires i crear un gran aparador que aporti el màxim de visitants del sector de la muntanya.