FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/04/2014

La Fira de l’Esport i el Lleure del Camp de Tarragona, a Vilanova d’Escornalbou

Societat

Vilanova d’Escornalbou presenta una nova edició de Firaesport, la Fira de l’Esport i el Lleure del Camp de Tarragona, el proper cap de setmana, 26 i 27 d’abril. L’espai principal de la fira, que compta amb la participació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) amb un estand propi, ocupa una superfície d’uns 11.500 metres quadrats distribuïts en diferents zones. Entre d’altres, hi ha prevista una zopna d’expositors d’empreses i entitats, una carpa per a activitats, inflables infantils i un bar-restaurant. També s’obriran al públic amb diferents activitats les instal·lacions esportive i la biblioteca municipal, i s’habilitaran aparcaments per als visitants.

firaesport-vilanova-escornalbou-2014Curses per muntanya, caminades, passejades, BTT i concurs de fotografia

El dissabte, 26 d’abril, a les 12 del migdia s’inaugura la tercera edició de la Firaesport, i a la tarda hi ha la 3a Cursa BTT “Vilabou”, de 10 quilòmetres. L’endemà diumenge, s’organitza una cursa de muntanya amb dos itineraris, un de llarg de 24 quilòmetres, i un de més curt, de 14. El mateix dia es faran una caminada de 14 quilòmetres, i una passejada familiar, de 7 quilòmetres. Aquest any, per primer cop, també s’ha organitzat un concurs de fotografia a través d’Instagram.

Vilanova d’Escornalbou és un petit municipi situat al peu de la serra de l’Argentera envoltat de muntanyes i zones naturals, molt a prop de la platja. Part del territori del terme municipal està catalogat dintre de la zona protegida Xarxa Natura 2000 (Tivissa, Llaberia i Vandellòs), i de les zones de Protecció dels espais d’interès natural, PEIN (la Mare de Déu de la Roca i la serra de Llaberia). Recentment, el Consell Comarcal del Baix Camp ha creat la marca turística Muntanyes de la Costa Daurada, dintre de la qual s’inclou Vilanova d’Escornalbou.