FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/05/2014

La Festa Vertical de Vilassar de Dalt, amb activitats per a tots els públics

Cultura Societat

El Grup Excursionista Vilassar de Dalt, de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc, organitza la 2a Festa Vertical al Parc de Can Rafart, el proper cap de setmana 10 i 11 de maig. El Festival d’enguany, que s’allarga un dia més a causa de l’èxit de la primera edició. Aquest any, l’entitat del Maresme ha preparat una festa per a tots els públics, on la natura i la muntanya són el nexe d’unió entre totes les activitats i espectacles que s’ofereixen als visitants.

El dissabte a la tarda s’inaugura la Festa Vertical del Grup Excursionista Vilassar de Dalt amb diverses exposicions, conferències sobre muntanya i actuacions musicals de formacions del Baix Maresme. La part principal de la trobada, però, tindrà lloc al Parc de Can Rafart el diumenge amb les activitats orientades als més menuts, on s’instal·laran ponts de mico, inflables, circuits d’orientació, cordes fluixes, proves d’agilitat o tirolines. També hi haurà un rocòdrom de 10 metres d’alçada i un dinar popular per a tots els assistents amb màgia i teatre.

L’esdeveniment també compta amb la participació de col·lectius i entitats del municipi, com ara: l’Assemblea Nacional de Catalunya, els Diablons, el Cau d’Escoltes Serra de Marina o el Club d’Orientació Farra-O, entre d’altres.