FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 20/04/2020

La festa de la Cançó de Muntanya queda suspesa fins al 2021

Barcelonès Festa de la Cançó de Muntanya

La comissió organitzadora de la 55a Cançó de Muntanya que s’havia d’organitzar des del Centre Excursionista El Blaus, han decidit suspendre l’edició d’aquest any que s’havia de celebrar el dia 7 de juny.

El fet de no poder fer la Festa amb la normalitat habitual ha fet prendre aquesta decisió a l’organització. En un comunicat oficial ja s’ha posat data a la pròxima edició de la festa de Cançó de Muntanya que serà el 6 de juny de 2021.

Els Blaus celebren aquest any el seu centenari i ja van ser els encarregats d’organitzar la tradicional renovació de la Flama de la LLengua Catalana aquest 2020.

La festa de la Cançó de Muntanya s’organitza, des de 1965, anualment i serveix per aplegar en un indret diferent de Catalunya a les corals o grups de cantaires, tant d’entitats excursionistes com d’altres entitats, per realitzar un festival de cançons tradicionals, populars i muntanyenques. Al llarg dels anys hi ha hagut moltes CORALS PARTICIPANTS EN LES FESTES DE LA CANÇÓ DE MUNTANYA Aquestes corals o grups vocals, sense ànim de competició canta un parell de cançons i contribueix al cant comú, tant a la missa cantada com a la presentació de la festa i al concert de la tarda.