FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Des de l’Àrea Esportiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya s’han posat a disposició de les diferents entitats i clubs excursionistes la possibilitat d’entrar dins dels calendaris oficials de la FEEC per a la temporada 2022/23.

Aquestes últimes setmanes s’han enviat els diferents formularis que les diverses entitats i clubs han d’omplir per sol·licitar formar part d’aquests calendaris que confeccionaran l’agenda dels pròxims mesos pel que fa als esports de muntanya.

Cal recordar que totes les proves estan organitzades per entitats i per clubs sense ànim de lucre i que pertanyen a la FEEC. Des de la mateixa FEEC a més a més s’ha impulsat per a que les proves obtinguin el segell Petjada Verda per a protegir els espais per on transcorren les diferents proves de les copes catalanes o campionats de Catalunya.

Les entitats que vulguin tramitar la seva inclusió en els calendaris oficials trobaran habilitats uns formularis que estarà disponible a l’Àrea Privada de cada entitat.

Aquesta darrera temporada des de la FEEC s’han organitzat més de 120 proves de les diferents disciplines esportives de muntanya.

La FEEC ha obert les inscripcions als calendaris de Raquestes de Neu, Curses de Neu, Esquí de Muntanya, Curses per Muntanya, Marxes tècniques i de regularitat, Curses d’ultraresistència, raids d’esports de muntanya i escalada esportiva.

A aquestes activitats cal sumar-hi el que serà la II edició del Circuit Català d’Escoles de Trail que també ja ha obert les sol·licituds per a formar part del calendari.