FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 20/08/2014

La FEEC s’uneix al tram que representarà l’esport català a la Via Catalana 2014 de l’11 de Setembre

Cultura Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) s’uneix a la resta de federacions, clubs, esportistes, tècnics, àrbitres i simpatitzants de l’esport català que per la diada de l’11 de Setembre participaran a l’acte de la Via Catalana a Barcelona.

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya, com a membre de la taula del Pacte pel Dret a Decidir, ha fet un pacte amb l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, organitzadors de la iniciativa, per tal d’assignar un tram de la Via a la representació de l’esport català. Aquest tram probablement serà el número 2, a la Diagonal, situat a la Plaça Pius XII a l’alçada de l’hotel Princesa Sofia.

La FEEC anima a tots els seus membres, clubs i entitats a participar d’aquest tram inscrivint-se a partir de l’enllaç d’inscripcions a la Via Catalana 2014, o posant-se en contacte amb l’ANC en qualsevol de les seves assemblees territorials i seus territorials d’Òmnium Cultural, o trucant al 902 811 914.

La samarreta dels Senders del 1714 a la Mostra d’Entitats dels Països Catalans

Durant l’11 de setembre la FEEC participarà, des de les 9 hores fins a les 21, a la Mostra d’Entitats dels Països Catalans que s’organitza al Passeig Sant Joan de Barcelona. En aquesta mostra els visitants podran conèixer les activitats de les nostres entitats i les disciplines esportives on Catalunya competeix plenament com a Selecció.

Enguany, a la Mostra d’Entitats, la FEEC vendrà la samarreta del Tricentenari dels Senders del 1714, que properament també estarà disponible a la botiga en línia de la federació. Qualsevol entitat que ens vulgui acompanyar durant algun moment del dia a la Mostra ha de comunicar-ho enviant un correu electrònic a entitats@feec.cat.

Samarreta-Senders-del-1714