FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/06/2014

La FEEC sorteja una càmera Sony Action Cam Waterproof entre les inscripcions a Gorgs 2014

Descens de barrancs i engorjats

El municipi d’Organyà, a l’Alt Urgell, acull la Trobada Internacional de Barranquisme – Gorgs 2014, del divendres 20 al diumenge 22 de juny. La trobada, organitzada pel Club Atlètic Santa Fe i la Federació, està pensada per a totes aquelles persones que practiquen aquest esport o tinguin ganes de practicar-lo i necessitin participar en tallers de formació.

A la trobada també hi haurà una fira de material de marques especialitzades, conferències, ponències i projeccions audiovisuals relacionades amb el descens de barrancs. Les inscripcions encara estan obertes fins al proper dimecres 18 de juny.

Sorteig d’una Sony Action Cam Waterproof
Sony-Action-Cam-Waterproof

Entre les 100 primeres inscripcions a les jornades, durant el sopar de dissabte se sortejarà una càmera Sony Action Cam Waterproof, la càmera que els esportistes de la FEEC utilitzen per a gravar els entrenaments i les competicions.

El dispostiu té una capacitat d’enregistrament en alta resolució a 50 Mbps, la qual cosa permet fer fotografies i gravar en qualsevol situació sense problemes. La càmera està equipada amb una lent Zeiss Tessar gran angular i un el millor estabilitzador per la imatge, clau en les gravacions d’esports, on les vibracions de l’aparell són molt ràpides i es necessita un bon enfocament. A més a més, la Sony Action Cam s’adapta als entorns durs, secs i amb pols, com la sorra, de la mateixa manera que resisteix el fred i les humitats.